Forum gildii Nightmare Warriors (Knight Fight serwer 1WP)
Nowy użytkownik
Witam ja proponuje 2 wojny z gildiami Shinigami [KON] z tego co widziałem to służy ona jako mięso armatnie do innych gildii maja kilka postaci powyżej 20 lvla ale słabe staty ;] oraz gildii Ansatsu Senjutsu Tokushu Butai [ANBU] powód jestem psychopata z wioski
pozdro
Użytkownik
Heheh sprawdzimy propozycje innych tez prosze o wypowiedzenie sie ;P
Co do pierwszej Uchicha to spoko rzeczywiscie 23 level staty ma jak 13 ;/ co do drugiej to niech sie inni wypowiedza bo trzeba by bylo zaangazowania naszych mocniejszych do tej wojny.
[b]Pytanie do Setozz-a/b]
Nie masz ochoty wrocic w progi gildii??????? )
Ostatnio edytowany przez Turin son of Hurin (2008-07-29 12:24:57)
Użytkownik
Dobra dobra nie badz taki madry hehehe jak wrocisz to pogadamy
Użytkownik
oj obawiam sie ze spiorą nam dupki te szlachetne jakim tam było
Użytkownik
No raczej tak no ale coż...Setozz Ty ze swoja postacia moglbys cos podzialac?????
Do Razielus:
Wplacilem czesc kasy gdyby ktos wpalcil reszte to wez obronne zeby ktos mocny jeszcze nas nie trafil bo nie wiem czy dam rade jeszcze dzisiaj siasc na kompa...thx
Ostatnio edytowany przez Turin son of Hurin (2008-07-30 15:43:23)
Nie interpretujcie moich słów źle, ale raczej nie wygramy z, jak to stwierdziła Rózia, "dupkami tymi szlachetnymi" ; ) Proponuję się poddać, bo naprawdę nie mamy nic zdziałać z takimi poziomami.
Jakieś bonusowe pieniążki wpłacę jeszcze dziś. Btw chciałam nawet prosić o jakieś małe wyzwanie dla Dworców, ale oczywiście nie takiego kalibru ; \ ażż, żeby ich jeże poczochrały.
Użytkownik
też coś wpłacę
Ja wplacilem do mojej gildi 6 tysiecy... a co do pomocy w wojnie jak juz napisalem wczesniej zawsze mozecie na mnie liczyc lecz w kryzysowych sytuacjach ze tak powiem, nie bede Ciagle przeskakiwal. W razie czego, pomoge.
Użytkownik
Nie wiem czy jest sens sie poddawac wiem ze przegramy ale przynajmniej mamy jedna gildie mozna by powiedziec obronna bo raczej oni nas meczyc nie beda jak narazie jeden atak takze niech sobie beda. Jak tylko wplynie kasa Razielus albo ja wezmiemy wojny obronne jak narazie tylko Uchicha sie wypowiedzial co by chcial
napiszcie jaka gildie obronna i jak chcesz Revv to napisz jakie wyzwanie skoro tak Cie korci
Z braku sufestii wybralem 3 wojny mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni jest jeszcze jedno miejsce jak skonczymy wojne z Noah
AAAA i bym zapomnial przypominam ze wojny zaczna sie dopiero za 24 godziny od daty ich wypowiedzenia takze nie macie co atakowac bo i tak nie bedzie to zapisane na konto wojny ;P
Ostatnio edytowany przez Turin son of Hurin (2008-07-31 15:26:48)
Użytkownik
Nie chwal sie tak;p
Użytkownik
Zakon Zła wypowiedział nam wojne...mobilizacja jesli chodzi o wojne z drużyną czerwonego smoka. Prosze kto moze atakowac.
Użytkownik
ja atakuje wszystkich pokolei jutro w pracy bede miała czas to tez wszystkich przlecę od góry do dołu
Użytkownik
Róźia Ty znowu o jednym
Użytkownik
a co ty nie lubisz przelatywać?
Użytkownik
Tego nie powiedziałem
Użytkownik
Nie gadać tylko stukać, pykać, przelatywać
Użytkownik
Gdzie????
A tuuuuu heheh aleś wymyślił "Sors"
hehe dobrze dobrze
OOOOOO i kadelek sie zjawil witam witam )
Ostatnio edytowany przez Turin son of Hurin (2008-08-06 16:42:50)
Użytkownik
AAAAa no widzisz dobrze wiedziec No wiem wlasnie ale tak bywa czasami zycie
Użytkownik
ano tak czasami bywa że sie po dupce obrywa
Owszem, bywa, przy okazji bylem ciekaw czy ktos z was zauwazy, ze macie tylko 4 wojny wiec jestescie otwarci na atak. Co do wojny, jak widac robie co moge, jesli komus z nich dacie rade, walic, wklejac rapotry tu na forum, bardzo prosze was jednak o pomoc, trzymajscie sfa ile sie da i nie zostawiajcie pod zadnym warunkiem kasy. nie wiem czy to wygramy, staram sie.
Użytkownik
Spoko 5 wojne juz wybralem. Co do atakow nie ma czym sie chwealic ale dostalem 7 od tych z zakonu i stracilem 0 zlota ;p ale wala ostro czekajcie no niech ja tylko kupie sobie jakis mieczyk )
Użytkownik
Nom wyrobili sobie przewage za duzą.;/ Kij moze nastepnym razem
Thurin, Ty chyba we mnie nie wierzysz, teraz to MY mamy przewage nad nimi. Mialem przewage 7 pktow ale nabijaja fragi na razielusie chyba. A ja nie mam pw do niego....Jak tak dalej pojdzie, mamy szanse nie utrzymac przewagi bo beda razielusa tluc, a sami trzymac sfa.. jak ktos zobaczy ze razielus nie ma sfa maie go walic, obojeetnie czy swoim kontem czy innym.
Użytkownik
Nigdy nie watpilem w Ciebie Setozz Spoko jak tylko bede mogl bede dawal sf-a Razielusowi i pozostalym.
juz nie musisz. Pisalem troche z ich liderem i mnie wk**il :] Wiec jako ze razielus zbyt czesto siedzi bez sfa wywalilem go z gildi i zaprosilem kolege, teraz cala 5-tka ma sfa, ZZ zorientowal sie ze ma duze klopoty wiec sciagneli posilki. Przy czym jeszcze pomagaja mi Smoki czyli Czesio 525, Bouslim itp... Zakon juz wie, ze ma bardzo powazne problemy z ta oslonowka no ale coz.. wkurzyli mnie :]
Wojna ta będzie trwać jeszcze: 42:25:47
[ZZ] ZAKON ZŁA [DwCh] Dworce Chaosu
Zwycięstwa: 55 Zwycięstwa: 73
Złoto: 941 Złoto: 3.275
Zadane obrażenia: 38.384 Zadane obrażenia: 38.778
Prowadzenie we wszystkim.
Wojna zakończona!
Przegrana Wygrana
[ZZ] ZAKON ZŁA [DwCh] Dworce Chaosu
Zwycięstwa: 59 Zwycięstwa: 90
Złoto: 1.149 Złoto: 4.039
Zadane obrażenia: 43.511 Zadane obrażenia: 48.527
Nadawca: Asiek
Data: 10.08.2008 o 13:00:08
Sprawa: Poddaj się
Posłanie: Gildia [ZZ] ZAKON ZŁA poddała się; wygraliśmy tę wojnę!
Zbyt duza przewaga, nie dawali juz rady i byli pewni przegranej. Spelnilem obietnice, maja juz 2 wojny przegrane :] Skladajcie podania, chce wrocic juz do JOMBSORG'u no i usunac Zenka, Sorsa i Kadelka z gildi.
Użytkownik
Nie no zajebiście z takim zapleczem jak Smoki to można pykac Dzieki Setozz
God damn it!!!! Nie wroce jeszcze do gildii bo nie minelo 7 dni odkad ja opuscilem
Ostatnio edytowany przez Turin son of Hurin (2008-08-10 15:47:46)
Mozesz wrocic, ten limit nie obowiazuje, mozna nadal przeskakiwac tylko niech nikt z was sie nie odzywa o tym na forum anic nic. Skladajcie pdania bo ja che isc do JOM bo mamy ciezka wojne!!!!!!!!!! A ja oczywiscie chce tam byc.
Użytkownik
Ej skladalem normalnie ale wyskakuje komunikat ze nie moge bo 7 dni nie minelo. Nie rob swinstw Setozz. 5 wojen przegranych to nie byle gowno
To przykro mi, nie moge czekac do piatku czy ile, JOM mnie pilnie potrzebuje bo mamy ciezka wojne z black dragon lair. Dokopaliscie ZZ, nic wiecej nie zdzialam chyba ze zorganizuje jakies zastepstwo na szybko zeby tylko utrzymac 5-iu graczy, tak czy siak szybko musze sie zmyc.
Użytkownik
Tak mozesz sobie skakac z gildii do gildii nawet co minute ale jak chcesz wrocic do tej z ktorej odszedles to musisz czekac tydzien. "No to popatrz, ze ja moglem z JOM do aZZ a teraz do was." Sam tak napisales za kazdym razem byla to inna gildia Ale widze ze juz zniknales takze spoko
Wrzucilem inna postac, fakt tez nie moge wrocic, myslalem ze upek nie zadzialal. I sie wkurzam bo jestem potrzebny na wojnie a nie moge dojsc, dopiero chyba czwartek/ piatekj kolo polnocy...
Użytkownik
Nie no spox poprostu mowilismy Ci a Ty swoje. Ahh ten mlody wiek hehehehe. Żart to byl ;P
Użytkownik
Nie no ok bywa