Forum gildii Nightmare Warriors (Knight Fight serwer 1WP)
Użytkownik
Jestem ciekawy kto prowadzi dworce tzn. jest administratorem. Jestem w stanie trochę podziałać jako tymczasowy administrator bo narazie to jest tu cicho jak na cmentarzu. I cos mnie mierzi ta sytuacja:|
Użytkownik
powiało grozą
Użytkownik
Tak pospadali z krzeseł... ze śmiechu
Ja rozumiem wakacje, lenistwo, spanie do 13 no ale ostatnio to już ja się zaczynam nudzić...
A rzadko to mi się zdarza
Użytkownik
Nie no fakt trzeba zrobic porzadki zgadzam sie z Razielusem.... ale w sumie piekna jesien tego lata ;P ;P
Widze ze leza dwa podania kto jest tym administratorem niech sie szybko odezie i napisze kto chcialby dolaczyc do gildii. I pytanie do Zenon lub kto kolwiek dzielimy sie na gildie, biezrzemy jakies wojny ????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ostatnio edytowany przez Turin son of Hurin (2008-07-12 11:37:52)
Niech ktokolwiek dopcha się do miana administratora (akceptuję każdą, aktywną osobę - byleby ktoś był), bo trzeba wybrać wojny, najlepiej osłonowe. Nie mam zamiaru, co by mnie ktoś potężniejszy capnął, a w tym momencie mamy anarchię, i żeśmy smacznymi kąskami.
Użytkownik
Zgadzam sie z revv wezmy oslonowki i podzelmy sie wreszcie i dojdzmy do tego kto ma jaka wladze bo jak narazie to jest bagno....!!!!!!!!
Hm chyba jednak znowu musze pomoc, ciekawe czy Dragonessa miala by znowu pretensje.... Wejde na Petrosa i przekaze admina Whyskyemu i Razielusowi, sadze ze sa to odpowiednie osoby na to stanowisko i maja moje pelne zaufanie W razie nieobecnosci jednego gildia zajmie sie drugi ;]
PS. Na forum bede nadal zagladal gdybym byl potrzebny do pomocy, zawsze jej udziele. Czy w silniejszej wojnie czy cos... W razie czego wiecie gdzie mnie szukac
Użytkownik
No i to mi sie podoba. Setozz wracaj do gildii co sie bedziesz szwedal gdzies tam po innych. A tu jestes potrzebny...Kamon
Niee, jak na razie jest mi dobrze tam, choc mam zbyt wielki sentyment i przywiazanie do tej gildi, miedzy innymi ze poznalem tu najlepszych ludzi jakich znam z KF a poza tym byla to moja 1 gildia dlatego tak czy siak bede pomagal jak cos. Jak na razie zostane tam, moze pozniej sie to zmieni i spowrotem bede w NW
Użytkownik
No i znowu cisza......dzielimy sie po wojnach oslonowych na normalna gildie i akademie czy nie bo mialo byc to rozpatrzone tak samo jak to w jaki sposob przyjmujemy nowych czlonkow gildii a jak narazie nic nie zostalo ruszone?????????????
i narazie nic sie nie zmieni dopoki nie wroci zenon tylko on jest w glownej gildii i tylko on ma amina wiec nikt nie zatwierdzi na chwile obecna jakichkolwiek podan, po tych oslonach ktore mamy wybierzemy jedna mocniejsza gildiie do ataku zeby bylo ciekawiej i reszte oslon nic wiecej narazie nie da sie zrobic bez obecnosci Zennona niestety. Prosze o cierpliwosc wszystkich, nie wiem co z nim sie zieje ale licze ze wroci niebawem.
Użytkownik
Setozz ty chłopaku to chyba masz nawet kody startowe do rakiet balistycznych w pentagonie
Ostatnio edytowany przez Razielus123 (2008-07-17 05:23:15)
Użytkownik
Hahaha tak i wejściowke do strefy 51 do loży VIP w dodatku
Użytkownik
Taaaaaaak
Użytkownik
No dobra na jakis czas zostal mi przekazany admin dworcow. A wiec drodzy panstwo czekam od wszystkich na propozycje gildii z jakimi chcecie walczyc czy to silne czy slabe mozemy poprobowac. A takze na wieksze zaangazowanie w nie i wplaty na konto na nastepne wojny. Czekam na propozycje.