Forum gildii Nightmare Warriors (Knight Fight serwer 1WP)
Mam prosbe do wszystkich, aby nie powtorzyla sie sytuacja jak z druzyna czerwonego smoka, postaram sie wyrobic 20 pktow przewagi w kazdej wojnie, zerknijcie raz na jakis czas na wyniki, zeby znowu nie bylo takiej sytuacji. Ja tez bede to kontrolowal na bierzaco, w razie czego, sprobujcie zaatakowac, jesli gracze beda silniejsi ktorych nie pokonacie piszcie do mnie na kurierze/gg, na pewno wiadomosci nie zignoruje i sie tym zajme.
Pozdrawiam ;]
Takiego kuriera wyslalem do wszystkich osob w NW, prosze abyscie faktycznie na to zerkneli, bo nie chcial bym aby powtorzyla sie tak zenujaca porazka, ktora miala miejsce przez moja nieuwage. Tym bardziej, ze Zenon dlugo sie meczyl aby wygrac kazda wojne w NW, nie ma zadnych przegranych i nie mam zamiaru tego zmieniac
Administrator
Dwa punkty zdobył nam Petros. Miał gospodę, więc nie walczyłem nim jeszcze.
Zaatakowali go i przegrali.
13.06.2008 14:04:08 Madame [DwCh] Petros Maur 56
13.06.2008 12:59:28 wojtasonkoks [DwCh] Petros Maur 21
Ta, jakies tak chyba 2 ataki czy 1 tez przegralem, nie ukrywam ze jeszcze nie dobilem statow 50 wiec.. ;/ ale straty z lekka nadrobilem, wszystkich praktycznie w kazdej gildi wymiotlem po kolei kazdy kto nie ma sfa, wiec przewaga bedzie, hjutro zrobie to samo. Wale po prostu ile wlezie pozniej bede farmil dalej
Administrator
Z Petrosa parę fragów zdobyłem. Przeniosłem go do Dworców; Whysky chce trochę powalczyć.
Użytkownik
Dzisiaj przez dzien tez kilka atakow przeprowadzilem. Na gildie chyba po 2 czy jakos tak jutro tez podzialam.
Użytkownik
raz zostalam zaatakowana przez wojasonkokos z Masters Of Knights, wygralam
zawalczylam z VIP POWER - 3 pojedynki, Krolestwo Zielone - 2 pojedynki i Timon & Pumba - 1 pojedynek
nie szalalam - wygralam, jutro bede dzialala dalej
Ostatnio edytowany przez Dragonessa de Black (2008-06-13 20:42:13)
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 41 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 0 a Pierzyk otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 1 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 2 a drako12 otrzymuje 0 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 19 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 2 a Grabaż otrzymuje 0 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 11 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 1 a rafiziomal otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 405 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 0 a Niewyrcipasek otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 21 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 1 a Lucek WSW otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 70 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 2 a hynia otrzymuje 0 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 14 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 2 a wojtasonkoks otrzymuje 0 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 0 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 2 a Mroczny Elf otrzymuje 0 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 6 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje -3 a Martin14 otrzymuje 1 pkt. doświadczenia! Martin14 przegrywa walkę, ponieważ jego/jej energia życiowa spadła poniżej 10!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 24 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje -2 a michal15987 otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 107 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 0 a viper77 otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 22 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 0 a FastDed otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 50 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 0 a Dobrowolski93 otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Zwycięzca: [NW] Setozz zdobywa 3 Złoto! [NW] Setozz otrzymuje 0 a wladekboss otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Sporo osob mialo sfa, postaram sie je w nocy dorwac. To jest chyba wiekszosc nie chce mi sie juz kopiowac raportow ;d
Użytkownik
podobnie jak kadelek wszyscy z "timba" areszta w zależności od dostępności
Stracilem 2 fragi ale jedynymi osobami z ktorymi przegrywam to Madame i Berbo no przyznaje, po prostu nie mam wystarczajacych skili ale straty nadrabiam na innych wiec...
bulus69 tez mnie zaatakowal dzisiaj ale go zmiazdzylem
Berbo mnie o niewiele wiecej wali wiec postaram sie zaraz podniesc szybko skile i bede go tlukl i kupie 2 kamyk do nowego miecza.
Imię: Zadane obrażenia: Energia życiowa:
BerBo 69,34 1.296,44
[NW] Setozz 33,56 840,66
Moze mi sie uda dokoksic zeby sie odegrac
Ostatnio edytowany przez Setozz (2008-06-14 11:17:23)
Użytkownik
Heheh zaatakowala mnie Madame niby 16 poziom ja 14 ale przegrala i oddala 168 zlota.
Spoko setozz i tak nadrabiasz ostro zreszta nie w pierwszej wojnie
Wybaczcie decyzję, ale opuściłam gildię. Na chwilę obecną jestem najsłabszym jej członkiem, i kurier lekko ugina mi się pod raportami przegranych walk. Nie mam zamiaru narażać NW na straty.
Odrobić też wiele nie odrobię, skamleć o SFa nie będę.
rev wracaj jak bedzie cos zlego sie dzialo to wyslesz kuriera do mnie czy whyskiego i zaraz pkt nadrobimy wazne jest to zebys sobie powalczyla ja sie nie wtracam w te wojny chyba ze ktos ma duzo zlota:)macie tu wolna reke chyba ze zbierasz zloto i nie chcesz zeby cie podczas wojny zlupili.WRACAJ!!!
Spawn, tez nie ma tu co walczyc za duzo, to wojny oslonowe. Tylko Timon & Pumba chyba staraja sie cos zdzialac ale chyba tylko maja waleczne serca i nic poza tym. Reszta wojen juz dawno wygrana, tylko na przyszlosc musimy na poczatek wyrabiac przewage minimum 20 pktow a nie 3 tak jak z DCS ;/ bynajmniej ja tak uwazam