Forum gildii Nightmare Warriors (Knight Fight serwer 1WP)
Administrator
Czarna lista- chyba każdy wie o co chodzi, wyjaśnienia zbędne.
Ostatnio edytowany przez [NW] Zenon (2008-05-20 15:05:33)
Chciałbym prosić o wpisanie na czarną listę Sir SHAMACK. Powodem jest już kilka ataków przeprowadzonych na mnie. Są to dokładnie 4 ataki ale w ciągu 2 dni praktycznie więc sądzę, że obrał mnie jako obiekt do farmienia. A teraz mam trochę kasy przy sobie ponieważ zbieram na ulepszanie statystyk.
Użytkownik
Też się przyłączam. Dziabne go od Ciebie.
A ja proszę o wpisanie na czarną listę Sir MASI. Gość atakuje mnie codziennie. Nasłał go na mnie Sir Kzyh. Kzyh groził mi, że jeśli nie przestanę go farmić(ściągałem z niego 500zł dziennie; teraz się wycwanił i można z niego ściągnąć co najwyżej 30zł) to naśle na mnie swojego kumpla. Nie odpowiedziałem na te groźby i nie przestałem go atakować. Efekt jest taki, że gość nasłał na mnie Sir Masiego(obecnie poziom 10). Będę wdzięczny za pomoc. Dziękuję Zenonowi za dzisiejszą interwencję.
Administrator
Do: Setozz
Do: Evander
I jak? Dalej Was atakują? Jeżeli nie, wystosuję im oficjałkę z informacją, skąd tylu mocniejszych rycerzy ich atakuje.
Administrator
Proponuję jeszcze dzisiaj mu nie odpuszczać. Może akurat nie grał wczoraj? Jeśli do jutra nie zaatakuje, damy mu spokój. Czy to Cię urządza?
Jasne, że tak Ważne, żeby odpuścił bo przez te 4 ataki coś nie miał chyba farta bo mi zabierał 90 szt zł max a miałem przy sobie niejednokrotnie 600-1200 ale po prostu nie chciałem ryzykować, bo teraz cała kasę wkładam w skille.
Użytkownik
Do Evander MASI tłukę. Kzyh nie mogę nawet znaleść.
Administrator
Czy Kzyh nie nazywa się dzisiaj Szymon_Domestos-I?
Nadawca: Evander
Data: 12.05.2008 o 19:01:45
Sprawa: hej
Posłanie: Na pewno Kzyh nasłał na mnie Masiego. Masi pasował go na rycerza.
Jedynym giermkiem Masiego, który wydaje się grać jest Szymon_Domestos-I.
Administrator
Stwierdzić akurat bardzo łatwo. Zanimi system skasuje raporty z ataku, sprawdź, czy parę dni temu nie atakowałeś Szymon_Domestos-I i wszystko będzie jasne. Na99% to on.
Zgłaszam niejakiego Ichikaru. Kwestia ma podłoże osobiste - był sobie taki, co się fochnął, a ma to szczęście, że jest kilka leveli wyżej. Poziom 12, wyjątkowo nie dziabnął mi specjalnie finansów (bo nie miał z czego), ale od znajomych których też męczy słyszę, że jest wytrwały. Przy takiej opozycji zbieranie na statystyki może być irytujące i utrudnione.
Masi mnie już nie atakuje. Chyba chłopak zmądrzał Dzięki. Dzisiaj dostałem wiadomość od Sir Werk(ściągam od niego codziennie ok. 300zł; 5 poziom). Wiadomość od niego brzmiała: " Ciulu ty+ty jebany bocie tylko slabszych umiesz atakowac ?". To typowy przykład hamstwa. Gościa pokonuję bez problemu. To słabeusz. Możecie go w wolnej chwili przekosić ogniem i mieczem. A przy okazji ściągniecie trochę grosza od niego na swoje konto. Tak jak mówię, daję sobie z nim radę bez problemu. Ale razi mnie brak kultury i niezrozumienie zasad jakimi rządzi się ta gra.
Ostatnio edytowany przez evander (2008-05-14 19:00:15)
Użytkownik
Werk to naprawdę tłusta świnka . Masli to ma jakąś przerwę w grze bo poczty też nie odbiera.
Do Revv: Ichikaru dostał szabelką w dupcię.
Administrator
Wczoraj prawie nie grałem. Dzis atakuję wszystkich wyżej wymienionych.
Sądzę, że można SHAMACK'owi odpuścic chyba, że ktoś ma ochote na nim pofarmic czy coś. Odkąd wzięliscie się za niego nie dostałem od niego żadnego ataku więc chyba chłopak zrozumiał aluzję. Dziekuję wszystkim za pomoc.
Administrator
Ty zgłosiłeś - Ty wycofujesz. Zdjęty. A farmić na nim nie ma sensu, jakieś grosze z niego lecą.
Wycofuję Ichikaru z czarnej listy. Od momentu zgłoszenia go nie zaatakował mnie ani razu. Wydaje mi się, że zalegają w nim jeszcze jakieś zalążki bystrości, i nie zdecyduje się na powtórny atak.
Administrator
Czyli już tylko Werk został.
Administrator
O.K. A jako farma- wybitny.
proponuje ze szczególna uwagą farmić nasza stałą faremke jaką jest sebo82 bo trzeba by było go nauczyć troszkę szacunku gdyż przysyła kurierem posty typu-pojebało was..!!! walczcie z równijszymi a nie na słabszych sie wyżywacie..!!!-z tego posta wynika że nie tylko mi go przesłał
JUZ NIEAKTUALNE Zenon zdarzyl go nawrócić
Ostatnio edytowany przez whysky (2008-05-19 18:10:41)
Administrator
Nie informowałem, bo sądziłem że tylko do mnie pisał. Rozmowa wyglądała tak:
Nadawca: sebo82
Data: 19.05.2008 o 07:41:56
Sprawa: debile..!! pomyślcie trochę..
Posłanie: pojebało was..!!! walczcie z równijszymi a nie na słabszych sie wyżywacie..!!!
Odbiorca: sebo82
Data: 19.05.2008 08:18:17
Sprawa: Odp.
Posłanie: 1. Zabawny jesteś. Rzucasz mięskiem i oczekujesz, że nie będziemy atakować? Naprawdę nie jesteśmy Twoimi kolegami z zakładu. Poza jego murami zwroty, których użyłeś nie są prostym opisem, a obrazą.
Za sam język masz zapewnionych parę dni łupienia.
Swoją drogą sprawdź sobie regulamin gry. Sprawdziłeś? Właśnie, konsekwencją używania takiego języka jest ban/utrata konta.
2. Nudne to mielenie z kolejnym typkiem tego samego tematu, ale spróbuję Ci coś pod kopułką rozjaśnić. Wejdź do rankingu, ustaw wyświetlanie wg. ilości zdobytego złota, potem sprawdź skille. TAK, SKILLE I BROŃ KUPUJE SIĘ ZA ZŁOTO. ZŁOTO ZABIERA SIĘ POKONANYM PRZECIWNIKOM. ŻEBY MÓC WALCZYĆ Z RÓWNYMI SOBIE, POTRZEBUJESZ BARDZO DUŻO ZŁOTA.
3. JEŚLI KTOŚ TRZYMA ZŁOTO PRZY SOBIE, A NIE CHOWA GO CHOCIAŻBY W ZŁOMIE, NAZYWA SIĘ "FARMĄ". ZGRANA GILDIA "PODAJE" GO SOBIE, ŻEBY KAŻDY MÓGŁ SKORZYSTAĆ.
4. OWSZEM, MOŻNA SIĘ PRZED TYM ZABEZPIECZYĆ. Utrzymując SF-a, dopóki nie wykupisz upragnionego skilla/ sprzętu, wstępując do mocnej gildii, która może zapewnić Ci ochronę, ładując złoto w złom, gdy kończysz grę, a coś zostało.
5. TAK, PRAKTYKA TA JEST NORMĄ W "RYCERZACH". Wejdź na forum, znajdziesz w FAQ "poradnik farmera" i sporo wątków "bije mnie silniejszy".
6. Zwyczajnie: naucz się grać.
Data: 19.05.2008 o 12:55:46
Sprawa: Re: Odp.
Posłanie: dzięki i masz rację szkoda strzępić jezyka.. sorry za słownictwo.. ale aż tak w tą girkę nie jestem zangażowany, żeby zgłębiać jej tajniki.. za stary na to jestem.. powodzenia..
Odbiorca: sebo82
Data: 19.05.2008 13:37:36
Sprawa: Odp.
Posłanie: Od razu inaczej.
Swoją drogą, rozumiem, że bycie łupionym jest frustrujące: spójrz ile złota ja straciłem...
dlatego nie zgłoszę sprawy adminowi.
Ta gra jest prostsza niż bierki, "otrzaskać" się można w pół godziny, jeśli przeczytasz na forum choćby FAQ.
Pozdrawiam.
Data: 19.05.2008 o 14:14:29
Sprawa: Re: Odp.
Posłanie: jeszcze raz sorry za slowa, ale prę dni temu jakiś fagas z niskiego poziomu mnie zbluchał bo dwa razy pod rząd go zaatakowałem... nic nie zarobiłem i się nasłuchałem.. nie miałem pojęcia że to karalne..jeszcze raz dzięki i miłej zabawy.. pozrdo...
Zresztą takich rozmów mam sporo, czasem są zabawne, czasem nie. Gdybym zgłaszał wszystko na czarną listę, nie robilibyśmy nic innego, a tylko mścili zniewagi. Farmę na forum podaję, a sam atakuję po 2 razy dziennie, gdy gram. Najpóźniej tydzień, a odpuszczają.
Jestem zmuszona znów zgłosić Ichikaru na czarną listę. Zaatakował mnie dziś ponownie, zabrał ponad 140 HP (co do pieniążków, szczęśliwie na noc luzem nie trzymam). Wiem, że zainwestował w kamienie szlachetne - widocznie chce się dzieki nim zabawić, a i może gdzieś za dnia uszczuplić mi konto.
Administrator
Wrócił na listę.
Administrator
Coś go nie mogę trafić. Co on taki zawzięty?
Użytkownik
No ja wstawiam kolejnego do kolejki nie wiem czy kogoś atakował?? Jest to Moro Łowca [XXX]-gildia Matrix atakuje mnie regularnie co 12 godzin nie wiem o co chodzi chyba probuje farmi ale mu nie wychodzi za to zadaje bardzo duże obrażenia. Prosilbym o narazie delikatna interwencje moze sie odczepi jest na 16 poziomie. Dzieki.
Użytkownik
Wszystko da się zrobić. Właśnie się nawet robi raporty kurirem podeślę.
Administrator
Więc znów fo zdejmuję.
Użytkownik
Zdejmuje z listy Moro Łowce nie wiem czy go ktos atakowal ale przestal mnie nekac chyba zauwazyl ze nie ma co na mnie farmic.pozdro
Administrator
Do Turin. Mam prośbę: wstaw sobie avatara. Przyznam, że NIE ZAUWAŻYŁEM Twojego posta...
Użytkownik
Hehe może by )