Forum gildii Nightmare Warriors (Knight Fight serwer 1WP)
Czy ktoś może ma tabulatury do utworu "Moja Angelika" republiki? jezeli tak to bardzo bym prosil o przeslanie na mojego maila - dworis@wp.pl
jest to utwor grany na klawiszch jednak ze moze ktos ma traskrypcje na gitare
Administrator
http://www.chords.pl/chwyty/republika/
Pisze na stronie głównej, że mają "chwyty i tabulatury na gitarę", a w wykazie utworów widnieje "Moja Angelica".
Żeby sprawdzić, trzeba założyć bezpłatne konto.
Jeśli to nie to, zapytam kumpla, w ciągu dwóch dni powinienem mieć odpowiedź.
dzieki , zeczywiscie konto bezplatne ale zeby sciagnac trzeba placic a w chwili obecnej nie mam takiej mozliwosci beda za granica bo kod dziala tylko wewnatrz polski jak bys mogl zapytas sie kumpla bym byl wdzieczny acz kolwiek nie jest to az tak pilne tylko zbliza sie koncert i poproszono nas o dedykacje tego utworu ale to dopiero za troche ponad miesiac,
jak by nie mial twoj kumpel to jak bede w polsce to sobie sprobuje to sciagnac
Ostatnio edytowany przez whysky (2008-05-25 10:41:50)
Administrator
Założyłem konto, czekam na aktywację (do24h obiecują). Co bedzie- ściągnę, link zamieszczę na forum/wyślę na skrzynkę.
Administrator
Dostałem link aktywacyjny, potwierdziłem rejestrację. Login i hasło wysłałem Ci na adres, który podałeś na naszym forum.
strona krora mi podales - jest na niej prawie wszystko- chyle czola- dzieki za nia- ma tylko jeden mankament wg mnie nie mowie(jestem wybredyny i poczatkujacy 11lat) kozystam z guitar pro bo szybciej idzie sie nauczyc czego kowiek a na tej strone sa tylko zwykle taby ale przetransponowalem i zapisalem w systemie nutowym(pieciolinia) tylko kosztem KF i tak dziekuje bo nie moglem znalezdz a bardzo jest mi potrzebne pisalem na kuriera dlaczego.
mam jeszzcze jedna prosbe moze twoj kumpel(do zenona) ma taby na utwor 'ZOMA' johna poula jonsa to basista led zeppelin utwor szybki i ciezki z jego solowej pyty, jest to ciezki kawalek ale dla nektorych mozna lzejsze gra tez blues i jaaz ( zoma )jest na yootobe. polcam szczegulnie tym co lubia ostry bass
Administrator
Okazało się, że kumpel nie jest aż tak w temacie, jak mi się wydawało.
Ja zresztę również nie, tamte tabulatury znalazłem, gdy nudziło mi się w sklepie i chciałem zrobić coś pożytecznego.
Cieszę się, że się przydały.